(+381) 64 2704093 tihadesign@yahoo.com

POTREBNA VAM JE PROFESIONALNA AGENCIJA

ZA DIGITALNI MARKETING?

U s l u g e

Veb dizajn – izrada veb stranica

Veb stranice su danas postale potreba svakog preduzeća. Snažno su marketinško i informaciono sredstvo. Uz pomoć kvalitetne veb- stranice klijenti će vas lakše pronaći, lakše ćete prodati svoje proizvode i usluge. Ostvarićete saradnju sa partnerima iz drugih gradova, država. Veb- stranica će biti most između vas i vaših klijenata,kupaca.

Mišljenja smo da svaki biznis treba da ima svoju internet prezentaciju zato što je investicija u izradu sajta mala a opet tako efikasna. Zamislite da mesečno vašu ponudu vidi npr. 10.000 ljudi ili 100.000 onih koji baš traže takvu uslugu ili proizvod. Putem veb-sajta prikazujete svoju firmu i delatnost u najboljem mogućem svetlu, vaše proizvode, usluge, odnosno rešenja koja nekome mogu biti interesantna. Poenta je da pokažete svoju profesionalnost i stručnost.

Grafički dizajn

Nudimo:

 • dizajn logoa / logotipa
 • korporativni identitet, vizit karta, memorandum, koverta itd.
 • dizajn flajera, plakata, online marketing grafika, kataloga, brošura, itd.
 • grafički dizajn jelovnika, ambalaža, omota, podloga, etiketa, nalepnica itd.

Stvaranjem specifičnog izgleda vaše firme napravili ste prvi korak u brendingu, krenuli ste u pravcu stvaranja posebnog izgleda vaše firme, odnosno vizuelnog identiteta koji će vas izdvojiti od konkurencije.

Tiha Dizajn pruža efikasnu podršku svojim klijentima. Dostupni smo Vam za konsultacije u vezi logo dizajna ili bilo koje naše usluge. Ukoliko imate pitanje u vezi logo dizajn procesa ili naših usluga, slobodno nas kontaktirajte.

Usluge marketinga na društvenim mrežama

Najčešći vid reklamiranja na Internetu jeste upravo onaj na društvenim mrežama.

Bilo da ste velika ili mala kompanija, ali i pojedinac, društvene mreže možete iskoristiti da se sa svojim potencijalnim i postojećim klijentima zbližite.
Za Vas ćemo definisati ciljnu grupu, budžet za oglašavanje, odabrati pravu društvenu mrežu, napraviti sadržaj i kreirati plan objava.

Marketing na društvenim mrežama doneće vam:

 • veću vidljivost za kompaniju, brend ili posebnu kampanju
 • smislenu promociju sadržaja koji kreirate
 • snažnije povezivanje sa ciljnom grupom
 • personalizovanu komunikaciju sa kupcima/klijentima
 • veći broj pratilaca
 • veću posećenost na sajtu ili ciljanim stranicama
 • povećanje prodaje proizvoda ili usluga
 • više lojalnih kupaca/klijenata

SEO optimizacija ili kako biti prvi na Guglu

Kada je u pitanju marketing, ništa ne daje bolje rezultate i utiče na povraćaj investicije više od SEO-a.75% ukupnog saobraćaja tokom bilo koje pretrage se završava na prvoj stranici Google-a.

Ako sajt tvog preduzeća nije na prvom mestu prve stranice za relevantne ključne reči, taj sajt gubi veliki deo svog onlajn potencijala. Sajt koji je optimizovan na pravi način sa sobom nosi povećanje posete. A što je najvaznije, to je poseta onih kojima je potrebna baš vaša usluga ili proizvod. I tu leži najveća moć SEO optimizacije sajta – ona direktno utiče na povećanje prodaje i upita za proizvod/uslugu koju nudite.

SEO optimizacija pruža benefite koje morate iskoristiti i tako vaše poslovanje podići na viši nivo. Naša agencija je tu da vam u tome pomogne. Za sve informacije koje vas interesuju, kao i konsultacije, možete nas.

“Kreativnost je inteligencija koja se zabavlja.”

Albert Ajnšajn

“Ako želite kreativne radnike, ostavite im dovoljno vremena za igru.”

Džon Kliz

K L I J E N T I

ADRESA

Svetozara Markovića 17, Niš

POZOVITE NAS

(+381) 64 270 40 93

EMAIL

tihadesign@yahoo.com